lördag 21 mars 2009

Hundkorvarna!

Morgon mellan fjääääälllen...." eller nja nästan. Känns då som fjällvärlden med all snö å gassande sol! Man blir lite Över till det som göms i snö kommer upp i ....tö....Passerade precis facebook å min kära vän C hade en kommentar om de härliga "hundkorvarna" som ligger å solar sig i glansen av det vackra vädret. Usch! Varför plockar ni inte upp dem kära hundägare? Är det problem med att böja knäna eller tycker ni det är pinsamt å gräva i hundskiten? Då ska ni inte skaffa hund! Så fräscht då man klivit i en blaja å kommer in hemma. Då man gått förbi skorna ett par gånger å inte fattat vad fasen de e´som luktar. Blä! Eller då man fått en fint placerad "korvring" precis intill bildörren så man nästan måste kliva in från passagerarsidan....
Nä, skärpning hörrni!

Blev en tidig morgon här i alla fall. Klev upp 06, då hade ELvis rotat runt bland täcken å kuddar i en timma. Hunnit kasta tvkontrollen i golvet å bajsat i blöjan. Mmmm! Så det var ju bara att kliva upp, tvätta barn, brygga kaffe å slå på barnprogrammen. Efter ett par kaffemuggar å mammas hembakta fillimpa så var jag dock hög. Melvin kom hem igårkväll då H hämtat. Åh, jag tyckte att han hade vuxit! Fick också bekräftat att vi måste ut å shoppa nya byxor och lite shorts inför vår och sommar. Killen har så långa ben!

Nu ska jag snart kirra lunch å sen blire skridskor. Vädret är fantastiskt så det är bara att passa på! Vad gör ni idag? SOlar i en snöhög, skrillor, skidor....? Slödag?
Min granne säger att det bara är vi svenskar som är så fanatiska vad gäller att fånga solen. Vilket kanske inte skulle vara så konstigt med tanke på att vi famlar i mörker större delen av året! Att nämnas - hon e född i Mexiko!
Ajö!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hahaha
Ja, du dessa jäkla korvar. Man får vara glad så länge det är minusgrader i luften. Då luktar dom inte :D