torsdag 4 september 2008


Ja, är det något jag kan skryta med att ha koll på är det skor, shoes, pjuxx, skokker...ja, osv. Jag har för övrigt bestämt mig för att faktiskt erkänna vad jag är bra på. Det är vi människor alldeles för dåliga på-särskilt jag. Och på sistone har jag insett att jag faktiskt är rätt bra ändå*skratta*

Dessa kilklackar (kass bild) med halvhögt skaft från Bronx köpte jag i fjol och de fungerar även i höst och inne i vinter på jobbet. Kilklacken finns kvar och dessa är jättesköna. Bronx kan skryta med en provenlig läst. Priset ligger på 1000 -lappen. Finns kanske inte kvar att få tag på men jag kan nästan garantera att Bronx kommer med likvärdigt i höst. Dessa är köpta på Crispin såklart=)

Som jag informerat tidigare i en blogg som jag inte längre använder kan man gå med dessa till skomakaren för att lägga på en gummisula , modell tunnare. Slipper man "sladda" fram på gatorna i höst/vinter. Här uppe i norr är vi ju fortfarande vana vid snö om än så lite.

Det kommer mera skotips här framöver vill jag lova. Å till all:skorna får man icke förglömma! Man kan vara huuuur uppstassad som helst, är skorna fula så faller hela konceptet. Rätt ofta jag ser människor så snyggt klädda, så tittar man ner mot nordligare breddgrader å ser skorna....suck! Ja, en ytlig tanke men om man nu gillar mode i övrigt borde inte skorna vara viktiga också?!?

puss på er!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej! Du är ju skospecialist och då undrar jag om du vet om det finns något märke av skor som gör skor som är extra BREDA. Jag har dessutom storlek 43 :-D Jag är nog tyvärr en av de människorna som du sett som inte är så snyggt klädda på fötterna men det är för jag kan inte få TAG i skor. De enda som passar är Birkenstocktofflor eller breda gymnastisksor, av typen skateskor... :-( Och ja just ja, det är jag som är Ulrika (Eriks tjej) om du inte visste det! :) Jag fick länken av dina småsyrror :)